ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 7123
ДВД ПОРТАБЛ КВАДРО 600П
Репродукција: CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW CD,
DVD, DVDCD, DivX, JPEG, Kodak Picture CD, MP3, MPEG4, SVCD, VCD, XviDФормат: 16:9;4:3
Титл: .srt;.sub;.txt
Избор на јазици
Читач на картици
Заштита од деца – заклучување
Димензии: 21x16,5x3,7
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
6.290 6.290 12рати 24рати 36рати 48рати
524 278 210 163
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
Репродукција: CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW CD,
DVD, DVDCD, DivX, JPEG, Kodak Picture CD, MP3, MPEG4, SVCD, VCD, XviDФормат: 16:9;4:3
Титл: .srt;.sub;.txt
Избор на јазици
Читач на картици
Заштита од деца – заклучување
Димензии: 21x16,5x3,7
   
Слични артикли  
 
ДОМАШНО КИНО СОНИ БДВ ЕФ 220 БЛУ РЕИ
13.500
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДВД ПОРТАБЛ КВАДРО 600П
6.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДВД ПЛЕЕР СОНИ БДП С 5100 Б БЛУ РЕИ
4.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДВД ПЛЕЕР ЛГ БД БП 630 БЛУ РЕИ
7.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени