ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 21469
ФРИЖИДЕР ВОКС КК 3600

Енергетска класа: A+
Капацитет: фрижидер/замрзнувач: 235/113
Капацитет фрижидер нето: 230
Капацитет замрзнувач нето: 106
Aнтибактериска заштита
3 стаклени полици
Димензии: (Ш x Д x В) (mm) 595*650*1860

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
17.590 14.951 12рати 24рати 36рати 48рати
1.466 777 587 457
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Енергетска класа: A+
Капацитет: фрижидер/замрзнувач: 235/113
Капацитет фрижидер нето: 230
Капацитет замрзнувач нето: 106
Aнтибактериска заштита
3 стаклени полици
Сад за путер и сирење
Осветлен ентериер
4 прилагодливи бариери на врата
Димензии: (Ш x Д x В) (mm) 595*650*1860
Боја: Бела
Гаранција: 5 години

   
Слични артикли  
 
ФРИЖИДЕР ХОТПОИНТ АРИСТОН ЛХ 8ФФ2 Њ
25.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР МИДЕА ХС 65 ЛН МИНИ БАР
6.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ЛГ ГТБ 362 ПЗЦЗД
25.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ЛГ ГБФ 61 ПЗЈЗН
34.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ЛГ ГБП 31 СЊЛЗН
29.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ЕЛЕКТРА МИНИ БАР 020ЕЛЕ033 ЕФ60ДМ/ЊХ
5.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ДВОКРИЛЕН БЕКО ГН 162420 Џ
59.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ РФ 6275 Њ
16.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ РФ 4141 АНЊ
13.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ РК 6191 АЏ
22.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ РК 611 ПС4
23.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ РК 611 ПЊ4
21.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ Р 6295 Њ
15.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ НРК 6191 ЦЏ
26.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ НРК 6191 ЦЊ
24.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ НРК 6191 ТЏ
32.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ НРК 6191 ТЊ
30.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ НРК 612 ОРА Њ
48.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ НРК 611 СЅБ4
28.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ НРК 611 ПЊ4
24.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ВОКС НФ 465
24.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ВОКС НФ 3735 ИНОКС
24.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ВОКС НФ 3730 ИНОКС
22.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ВОКС НФ 3730 БЕЛ
21.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ВОКС КС 1200
7.600
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ВОКС КК 3600 С
18.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ВОКС КК 3600
17.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ВОКС КК 3501
18.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ВОКС КК 3300
14.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР БЕКО РЦСА 400 К20Џ
21.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР БЕКО РЦНЕ 520 Е21 ДС
39.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР БЕКО РЦНА 320 К20 Њ
21.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР БЕКО РЦНА 320 Е 21 ПТ
24.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР БЕКО РЦНА 320 Е 20 ПТ
24.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР БЕКО РДСА 240 К20 Њ
11.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР БЕКО РДНЕ 350 К20 Њ
22.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР БЕКО ДСА 240 К 21 Њ
11.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ФРИЖИДЕР БЕКО ДН 156720 ДЏ
44.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени