ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 655
ТЕЛЕФОН ФИЛИПС ВОИП 801 СКАЈП

Филипс VoIP 0801 е телефон со USB порта која
ви овозможува бесплатно или по многу ниска цена
разговори преку Skype на вашиот компјутер,
Бесплатни разговори помеѓу Skype корисниците,
USB Телефон,
10 мелодии

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
1.690 1.690 12рати 24рати 36рати 48рати
141 75 56 44
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Филипс VoIP 0801 е телефон со USB порта која
ви овозможува бесплатно или по многу ниска цена
разговори преку Skype на вашиот компјутер,
Бесплатни разговори помеѓу Skype корисниците,
USB Телефон,
10 мелодии

   
Слични артикли  
 
ТЕЛЕФОН ФИЛИПС СЕ 2751 БЕЗЖИЧЕН
1.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТЕЛЕФОН ФИЛИПС ВОИП 801 СКАЈП
1.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТЕЛЕФОН ПАНАСОНИК КХ ТГ 1611 БЕЗЖИЧЕН
1.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени