ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 24794
АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ЈАЈЦА КАМРИ ЦР 4482

Моќност:450W
Варење 7 јајца истовремено
Автоматско исклучување со звучен сигнал
Меко, тврдо, средно варење
Мерна чаша со игла за пункција

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
1.349 1.079 12рати 24рати 36рати 48рати
112 60 45 35
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Моќност:450W
Варење 7 јајца истовремено
Автоматско исклучување со звучен сигнал
Меко, тврдо, средно варење
Мерна чаша со игла за пункција

   
Слични артикли  
 
АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ЈАЈЦА СЕВЕРИН 3050
1.599
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ЈАЈЦА КАМРИ ЦР 4482
1.349
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АПАРАТ ЗА ВАРЕЊЕ ЈАЈЦА АДЛЕР АД 4459
999
Додади во кошничка
Додади во Омилени