ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 9674
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС БМХ КИТИ 12БО1 12"
Детски велосипед 12"  - BMX KITY

BMX Kity e велосипед без педали за деца над 2години.
Наменет е за брзо и лесно учење на одржување на рамнотежата,
а со тоа и самостојно возење на велосипед.
Лесен е за транспорт, поради малата тежина.
Висината на седиштето и воланот се прилагодлив
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
2.990 990 12рати 24рати 36рати 48рати
249 132 100 78
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Детски велосипед 12"  - BMX KITY

BMX Kity e велосипед без педали за деца над 2години.
Наменет е за брзо и лесно учење на одржување на рамнотежата,
а со тоа и самостојно возење на велосипед.
Лесен е за транспорт, поради малата тежина.
Висината на седиштето и воланот се прилагодлив

Забелешка: OUTLET велосипеди
                  Велосипедите се изложени и избледени

 

 

   
Слични артикли  
 
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ХЕПИ ФОКС 16" 5.0
3.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ХЕПИ ФОКС 12" 5.0
3.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС УНИКОРН 16" 5.0
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС СУПЕР МАКС 16" 5.0
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ПИНКИ 16" 5.0
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ПИНКИ 12" 5.0
3.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ГТР 16" 5.0
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ГТР 12" 5.0
3.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС БМХ КИТИ 12БО1 12"
2.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС БАТЕРФЛАЈ 16" 5.0
3.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СТРЕЕТ ЊОЛФ 1.0 20" БЕЛ
9.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СПОРТИВО 5.0 ЦРН 20" СО ДИСКОВИ
7.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СПОРТИВА 5.0 ВИОЛЕТОВ 20"
6.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РС-1 5.0 СИЛВЕР 20" 4Б
6.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РС-1 5.0 ЗЕЛЕН 20" 4А
6.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ИСТ КОСТ 3.0 20"
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ГМХ 5.0 БЕЛ 20" СО ДИСКОВИ
7.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени