ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 1408
АСПИРАТОР МАКС АНГ 600 Е
Мотор: 270W двојно-турбински заштитен хипер мотор
Механичка контролна табла со 3 брзини
On/ Off пилот сијаличка
2 х 50W лампи
Капацитет: 903 m3/h
Притисок: 420 Pa
Ниво на шум: 62 dBA
Можност да се користи со филтри за активен јаглен: 2
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
13.590 6.990 12рати 24рати 36рати 48рати
1.133 600 453 353
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
Мотор: 270W двојно-турбински заштитен хипер мотор
Механичка контролна табла со 3 брзини
On/ Off пилот сијаличка
2 х 50W лампи
Капацитет: 903 m3/h
Притисок: 420 Pa
Ниво на шум: 62 dBA
Можност да се користи со филтри за активен јаглен: 2
Ширина: 60 сантиметри
Материјал: нер'ѓосувачки челик во комбинација со стакло

ГРАТИС 90см прозирно стакло
   
Слични артикли  
 
АСПИРАТОР МАКС ПРО ДЕКО 9
13.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АСПИРАТОР МАКС МИРАГЕ 9
11.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АСПИРАТОР МАКС МИРАГЕ 6
10.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АСПИРАТОР МАКС АРТ ДЕКО 9
12.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АСПИРАТОР МАКС АНГ 600 ЦРН
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АСПИРАТОР МАКС АНГ 600 Е
13.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АСПИРАТОР МАКС 5262 ЦРН
3.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АСПИРАТОР МАКС 3062 ИНОКС
3.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АСПИРАТОР МАКС 3062 БЕЛ
2.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АСПИРАТОР МАК ТРЕИД МТ 100
520
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АСПИРАТОР ГОРЕЊЕ ЊХИ 641Е6ХГЊ
17.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АСПИРАТОР ГОРЕЊЕ ДФ 613 Џ
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АСПИРАТОР ГОРЕЊЕ ДФ 6116 Е
5.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АСПИРАТОР ГОРЕЊЕ БХП 623 Е 11 Б
5.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени