ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
 
Филтер за пребарување

 

 
АКЦИЈА ВО МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ
11.09.2019 - 28.09.2019

 

 

 
АСПИРАТОР МАКС АНГ 600 Е
6.99013.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АСПИРАТОР МАКС АРТ ДЕКО 9
6.99012.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
АСПИРАТОР МАКС АНГ 600 ЦРН
6.99912.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА САДОВИ ВОКС ЛЦ 2145
11.49013.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ БОШ ЊАН24261БЅ
20.99926.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊП 723
16.99919.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ГОРЕЊЕ ЊП 6ЅС3
13.99915.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ВОКС ЦХТ 6001 ЏЛ БЕЛ
15.12017.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ВОКС ЕХБ 604 ЏЛ
9.95011.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ ГФ 300
13.19015.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ ВОКС ГФ 400
15.19017.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ВОКС ЊМ 5051
9.76911.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
 
 
 

Најгоре