ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 9641
ТЕЛЕФОН ФИЛИПС СЕ 2751 БЕЗЖИЧЕН

Домет: 300 метри во слободно поле, 50 метри во затворен простор
Дигитална телефонска секретарка е,
Време на снимање 30 минути
Брзо бирање 2 телефонски броеви
Именик за 100 имиња и броеви
10 полифонични мелодии
Аларм,
Заклучување

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
1.390 1.390 12рати 24рати 36рати 48рати
116 61 46 36
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Домет: 300 метри во слободно поле, 50 метри во затворен простор
Дигитална телефонска секретарка е,
Време на снимање 30 минути
Брзо бирање 2 телефонски броеви
Именик за 100 имиња и броеви
10 полифонични мелодии
Аларм,
Заклучување
Идентификатор
150 часа Време на мирување
12 часа време за разговор

   
Слични артикли  
 
ТЕЛЕФОН ФИЛИПС СЕ 2751 БЕЗЖИЧЕН
1.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТЕЛЕФОН ФИЛИПС ВОИП 801 СКАЈП
1.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ТЕЛЕФОН ПАНАСОНИК КХ ТГ 1611 БЕЗЖИЧЕН
1.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени