ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Продолжни кабли
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
 
Филтер за пребарување

Магацини за издавање


Магацин бр.            Површина              Статус

        1                       500 м2                 Издаден
        2                       660 м2                Слободен
        3                       460 м2                Слободен
        4                       200 м2                Слободен
        5                       200 м2                 Издаден
        6                        80 м2                  Издаден
        7                        70 м2                  Издаден
        8                        50 м2                  Издаден
        9                       200 м2                 Издаден
      10                       220 м2                 Издаден
 
 
 Повеќе информации за магацините на тел: 078 481 986
 
 
 
 
 
 
 
 

Најгоре