ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 15781
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ВОКС ЕХБ 604
Енергетска класа: Б
Стандардни рингли 3 и 1 експрес рингла
Конвенционална рерна со капацитет од 61 литар
Долен грејач и горен грејач
Грил (скара)
Термостат
Длабока тава
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
11.490 11.490 12рати 24рати 36рати 48рати
958 507 383 298
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
Енергетска класа: Б;
Стандардни рингли 3 и 1 експрес рингла;
1 рингла - Ø 220 mm-2000W;
1 рингла – Ø180 mm - 1500W;
2 рингли – Ø145 mm - 1000W;
Конвенционална рерна со капацитет од 61 литар;
Долен грејач на рерната: 1100 W;
Горен грејач на рерната: 1200 W;
Јачина на грејачот за грил (скара): 2600 W;
Термостат;
"Eco Clean" емајл;
Повеќе нивоа на припрема на храната;
Светло во рерната;
Длабока тава;
Прохромска жичана полица во рерната;
Димензии: 85х60x60 см;
Потрошувачка на енергија: 1,09kWh/24h
   
Слични артикли  
 
ПЛИНСКИ ШПОРЕТ ФЕРРЕ Ц 6340Г-Њ (БЕЛ)
10.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЛИНСКИ ШПОРЕТ ФЕРРЕ Ц 6340Г-КАФЕН
10.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЛИНСКИ ШПОРЕТ ФЕРРЕ Ц 6340Г-ИНОКС
11.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ПЛИНСКИ ШПОРЕТ ФЕРРЕ Ц 5340Г-Њ (БЕЛ)
8.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЛИНСКИ ШПОРЕТ ФЕРРЕ Е 6340Г-И С
14.000
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЛИНСКИ ШПОРЕТ ФЕРРЕ ГЛ-9350
26.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ПЛИНСКИ ШПОРЕТ ДЕЛТА Ф6С40Г2-ЊХ
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЛИНСКИ ШПОРЕТ ГОРЕЊЕ Г 6110 ЊЈ
18.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОМБИНИРАН ШПОРЕТ НЕО Е 6295 МФ
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОМБИНИРАН ШПОРЕТ ГОРЕЊЕ К 6110 ЊГ
16.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
КОМБИНИРАН ШПОРЕТ ВОКС ГХБ 622 ЏЛ
13.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОМБИНИРАН ШПОРЕТ ВОКС ГХБ 622
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КОМБИНИРАН ШПОРЕТ АЛФА ПЛАМ СГ 122.55.13
16.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ФЕРРЕ Ц 6340 Г-Њ ФУЛЛ
10.500
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ФЕРРЕ Ц 6340 Г-ИНОКС ФУЛЛ
11.500
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ФАББИГО ЦЕ6040Б К 12290 БЕЛ
10.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ГОРЕЊЕ ЕЦ 62 ЦЛИ
29.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ГОРЕЊЕ ЕЦ 6141 СЦ
23.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ГОРЕЊЕ ЕЦ 6141 ЊЦ
22.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ГОРЕЊЕ ЕЦ 6111 СГ
21.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ГОРЕЊЕ Е 6121 ЊД СО КАПАК
15.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ГОРЕЊЕ Е 6111 ЊБ СО КАПАК
14.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ГОРЕЊЕ Е 6110 ЊБ
13.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ГОРЕЊЕ Е 5110 ЊХ
12.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ВОКС ЦХТ 6005 ЏЛ
18.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ВОКС ЦХТ 6005
17.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ВОКС ЦХТ 6001 ЏЛ БЕЛ
17.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ВОКС ЦХТ 6001 ИЏ ЏЛ
20.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ВОКС ЦХТ 6001 ИЏ
19.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ВОКС ЦХТ 6001 БЕЛ
17.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ВОКС ЦХТ 5001
15.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ВОКС ЕХТ 665
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ВОКС ЕХБ 604 ЏЛ
11.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ВОКС ЕХБ 604
11.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ВОКС ЕХБ 504
10.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ БЕКО ФСС 67000 ГЊ
17.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ АЛФА ПЛАМ С 140.55.33 КАФЕН
14.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ АЛФА ПЛАМ С 140.55.13 Г/6-Р НОВ МОДЕЛ
14.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ АЛФА ПЛАМ С 140.55.13
14.690
Додади во кошничка
Додади во Омилени