ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ФОТО АПАРАТИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Навигации
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 12723
ДВД ПЛЕЕР ЛГ БД БП 630 БЛУ РЕИ


    LG 3D Blu-ray plejer BP-630
    Smart TV
    Embedded Wi-Fi
    DLNA
    Private Sound Mode
    HDMI
    Full HD Upscaling
    Audio CD
    CD-R/RW
    Blu-ray Disc
    BD-R/RE
    DVD
    DVD-R
    DVD-RW
    NTSC Hz: 60 Hz
    Deep Color (HDMI)
    x.v.Color (HDMI)
    Boja: crna
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
7.299 7.299 12рати 24рати 36рати 48рати
608 322 243 189
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    


    LG 3D Blu-ray plejer BP-630
    Smart TV
    Embedded Wi-Fi
    DLNA
    Private Sound Mode
    HDMI
    Full HD Upscaling
    Audio CD
    CD-R/RW
    Blu-ray Disc
    BD-R/RE
    DVD
    DVD-R
    DVD-RW
    MPEG2, HP@ML
    MPEG4 AVC, HP@L4.1
    SMPTE VC1, AP@L3
    AVCHD
    MKV
    Netflix
    Vudu
    CinemaNow
    YouTube
    Digital/Analog Conversion: 162MHz/12bit
    NTSC Hz: 60 Hz
    Deep Color (HDMI)
    x.v.Color (HDMI)
    HDMI izlez: do 1080p (24 & 60Hz)
    Digital/Analog Conversion: 192KHz/24bit
    Signal/Noise Ratio: 100+ dB
    LPCM
    2ch Down Mix
    Dolby Digital
    Dolby Digital Plus
    Dolby TrueHD
    DTS
    DTS-HD Master Audio
    Priključci:
    Audio L/R izlaz x 1
    HDMI izlez x 1
    Kompozitni video izlez x 1
    Komponentni video izlez x 1
    Ethernet/LAN (RJ-45) x 1
    USB 2.0 x 1
    Digitalen izlez (koaksijalni) x 1
    Boja: crna
   
Слични артикли  
 
ДОМАШНО КИНО СОНИ БДВ ЕФ 220 БЛУ РЕИ
13.500
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДВД ПОРТАБЛ КВАДРО 600П
6.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДВД ПЛЕЕР СОНИ БДП С 5100 Б БЛУ РЕИ
4.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДВД ПЛЕЕР ЛГ БД БП 630 БЛУ РЕИ
7.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени