ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА И АЛАТ

РАФТОВИ И СКАЛИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рафтови
Скали
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Сијалици
Продолжни кабли
Сушари за алишта
Даски за пеглање
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 24037
КАМИН НА ПЕЛЕТИ ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ АЛФА ПЛАМ КОМО 21 КВ КРЕМ

Капацитет: 21 kW
Димензии: 574 x 620 x 1225 mm
Капацитет на резервоарот за пелет: 45kg
Мксимална работа со полн резервоар 26,5h
Волумен на загревање:210-350 m3
Површина на загревање:81-135 m2
Тежина: 196/225 kg

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
91.190 86.690 12рати 24рати 36рати 48рати
7.599 4.028 3.042 2.367
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Капацитет: 21 kW
Димензии: 574 x 620 x 1225 mm
Пречник на димен отвор:80 mm
Моќност на греење (зрачење) на самиот камин: 3kW
Моќност на греење на водата: 18kW
Капацитет на резервоарот за вода 32L
Потрошувачка на пелети мин/макс:1.7/5,05kg/h
Капацитет на резервоарот за пелет: 45kg
Мксимална работа со полн резервоар 26,5h
Волумен на загревање:210-350 m3
Површина на загревање:81-135 m2
Тежина: 196/225 kg
Степен на искористеност:86,1 %

Обвивката и вратата на ложиштето изградени од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури
Големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700°Cи видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом
Ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим
Неделно програмирање на работатат на шпоретот
Можност за работа на печката во 5 нивоа на моќност
Можност за управување со далечински управувач
Компонентите неопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот
Вградени сигурносени термостати
Системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат веродостојно функционирање
Можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење

   
Слични артикли  
 
ПЕЧКА ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ ТЕРА 40
124.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ ТЕРА 22 ЦРВЕНА
83.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ ТЕРА 22 СИВА
83.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ САХАРА 2 1 ЦРВЕН
79.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕЧКА ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ САХАРА 1 7
72.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН НА ПЕЛЕТИ ЦЕНТРОМЕТАЛ З8 С
62.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН НА ПЕЛЕТИ ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ МБС ТЕРМО ПЕЛЛ ЕТ 18-20 КЊ КРЕМ
79.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН НА ПЕЛЕТИ ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ АЛФА ПЛАМ КОМО 21 КВ КРЕМ
91.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН НА ПЕЛЕТИ ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ АЛФА ПЛАМ КОМО 15 КЊ
87.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН НА ПЕЛЕТИ ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ АЛФА ПЛАМ КОМО 21 КВ ЦРВЕН
91.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН НА ПЕЛЕТИ ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ АЛФА ПЛАМ КОМО 21 КВ
86.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ ОПТИМА 8 ЕКО ЦРВЕНА
34.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ ОПТИМА 8 ЕКО БЕЖ
34.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ ОПТИМА 10 ЦРВЕНА
39.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН НА ПЕЛЕТИ БЛИСТ ОПТИМА 10 БЕЖ
39.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН НА ПЕЛЕТИ АЛФА ПЛАМ ЛУКА ЦРН 8КЊ
50.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН НА ПЕЛЕТИ АЛФА ПЛАМ ЛУКА ЦРВЕН 8КЊ
50.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН НА ПЕЛЕТИ АЛФА ПЛАМ ЛУКА КРЕМ 8КЊ
50.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН НА ПЕЛЕТИ АЛФА ПЛАМ ЛУКА 12КЊ
70.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
КАМИН НА ПЕЛЕТИ АЛФА ПЛАМ ЛУКА
49.190
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
КАМИН ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ АЛФА ПЛАМ КОМО КОМПАКТ 23 К Њ
97.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени