ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 23533
ВЕЛОСИПЕД МАКС РС-1 5.0 СИЛВЕР 20" 4Б
Големина на тркала: 20"
Големина на рам: 11.5"
Рам: метален
Гуми: Wanda 20"x1.95
Гидан: BMX
Седиште: Vader со М6 Qick Relase
Кочници: V-brake метални
Редовна цена Акциска цена Цена на рати
6.790 5.771 12рати 24рати 36рати 48рати
566 300 226 176
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    
Големина на тркала: 20"
Големина на рам: 11.5"
Рам: метален
Гуми: Wanda 20"x1.95
Рачки за кочници: полу алуминиумски
Гидан: BMX
Седиште: Vader со М6 Qick Relase
Бандажи: метални
Кочници: V-brake метални
Средна осовина: со затворен касетен систем
Шифтери на заден менувач - Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Педали: полу метални со лагери
   
Слични артикли  
 
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ХЕПИ ФОКС 16" 5.0
3.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ХЕПИ ФОКС 12" 5.0
3.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС УНИКОРН 16" 5.0
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС СУПЕР МАКС 16" 5.0
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ПИНКИ 16" 5.0
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ПИНКИ 12" 5.0
3.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ГТР 16" 5.0
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ГТР 12" 5.0
3.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС БМХ КИТИ 12БО1 12"
2.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС БАТЕРФЛАЈ 16" 5.0
3.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СПОРТИВО 5.0 ЦРН 20" СО ДИСКОВИ
7.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СПОРТИВА 5.0 ВИОЛЕТОВ 20"
6.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РС-1 5.0 СИЛВЕР 20" 4Б
6.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ИСТ КОСТ 3.0 20"
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ГМХ 5.0 БЕЛ 20" СО ДИСКОВИ
7.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени