ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Детски светилки - лустери
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 21412
ПЕГЛА НА ПАРЕА БОШ ТДА3026110

Приклучна сила : 2600 W
Плоча за пеглање “Palladiumglissee” со отвори за пареа за совршено пеглање
“autoshutoff” автоматско сигурносно исклучување на апаратот, кога не се употребува подолго време
“Permanent steam”: константно висока количина на парата (40г/мин)
Количина на парниот облак: 160 г/мин
Вертикална пареа
Варијабилно подесива трајна пареа (положби-6)
Безстепенско подесување на температурата

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
3.990 3.990 12рати 24рати 36рати 48рати
333 176 133 104
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Приклучна сила : 2600 W
Плоча за пеглање “Palladiumglissee” со отвори за пареа за совршено пеглање
“autoshutoff” автоматско сигурносно исклучување на апаратот, кога не се употребува подолго време
“Permanent steam”: константно висока количина на парата (40г/мин)
Количина на парниот облак: 160 г/мин
Вертикална пареа
Варијабилно подесива трајна пареа (положби-6)
Безстепенско подесување на температурата
3AntiCalc: триструка функција за чистење со функциите selfclean, cal’c and clean и вграден anticalc систем
“sensor dripstop” сензорско сензорско спречување на капењето
Ергономски дизајн за полесно пеглање
Рачка / копче за бирање на температурата soft touch
Голем отвор за долевање на вода
Долг текстилен приклучен кабел ( 2 м) со флексибилен спој
Прозирен резервоар за вода 320 мл
Функција на прскање
Приклучна сила : 2600 W
Димензии (v x š x d):150 x 280 x 121 mm

   
Слични артикли  
 
ПЕГЛА СЕВЕРИН 3211
1.549
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА ТЕФАЛ ФВ 1320 Ф0
1.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СИМЕНС ТБ 26130
2.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СИМЕНС ТБ 26120
1.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СИМЕНС ТБ 26110
1.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СЕВЕРИН 9657
2.199
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СЕВЕРИН 3274
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СЕВЕРИН 3256
1.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СЕВЕРИН 3251
1.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СЕВЕРИН 3242
1.699
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СЕВЕРИН 3241
2.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СЕВЕРИН 3222
2.899
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА СЕВЕРИН 3210
2.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА РАСЕЛ ХОБС СТИМГЛАЈД 2400W 23060-56
1.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА РАСЕЛ ХОБС ЛАЈТ И ИЗИ П23591-56
1.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА РАСЕЛ ХОБС ЛАЈТ И ИЗИ 24830-56
1.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА РАСЕЛ ХОБС ЛАЈТ И ИЗИ 24820-56
1.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА РАСЕЛ ХОБС 18680-56
1.890
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА ПАНАСОНИК НИ Њ910 ЦМЏА
3.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА ПАНАСОНИК НИ Њ900 ЦВЏА
3.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА МАКС АТ 4273
1.049
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА МАКС АТ 3368
1.299
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА МАКС АТ 3351
1.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА МАКС АТ 3344
1.049
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА ГОРЕЊЕ СИХ 2600 БСС
2.550
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА ГОРЕЊЕ СИХ 2200 ПЦ
1.850
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА ГОРЕЊЕ СИХ 1800 БТ
1.550
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА ВОКС ДБЛ 7003
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА ВОКС ДБЛ 5025
1.399
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА ВОКС ДБЛ 5003
2.099
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА БОШ ТДА703021А
5.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА БОШ ТДА 503001 П
4.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА БОШ ТДА 2329
2.090
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА БОШ ТДА3026110
3.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА БОШ ТДА3024010
3.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА БОШ ТДА1024210
3.400
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА БОШ ТДА102411Ц
3.300
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА БОШ ТДА1023010
2.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА БЕКО БКК 2140
2.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА АДЛЕР АД 5022
1.359
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА АДЛЕР АД 5019
769
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА АДЛЕР АД 5014
1.869
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПЕГЛА НА ПАРЕА АДЛЕР АД 5012
1.759
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ПАТНА ПЕГЛА НА ПАРЕА СЕВЕРИН 3234
1.499
Додади во кошничка
Додади во Омилени