ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА И АЛАТ

РАФТОВИ И СКАЛИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рафтови
Скали
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Сијалици
Продолжни кабли
Сушари за алишта
Даски за пеглање
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 24043
ВЕЛОСИПЕД МАКС ТРИЦИКЛ ЗА ВОЗРАСНИ

Големина на тркала:  28" - 26"
Тенко ѕиден метален рам: 17"
Гуми Wanda: 28" (Black) 700*32C
Предна кочница - алуминиумска V-brake
Задна кочница - со диск
Шифтери  - Shimano Rear 6 Speed
Педали: полу метални со лагери

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
35.990 35.990 12рати 24рати 36рати 48рати
2.999 1.590 1.200 934
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Големина на тркала:
Предно - 28"
Задни - 26"
Тенко ѕиден метален рам: 17"
Гуми Wanda: 28" (Black) 700*32C
Рачки за кочници: алуминиумски рачки
седиште: Vader Comfort со М6 Qick Release
Бандажи: дупли алуминиумски
Кочници:
Предна - алуминиумска V-brake
Задна - со диск
Средна осовина: со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач - Shimano Rear 6 Speed
Шифтери на заден менувач - Shimano Rear 6 Speed
Педали: полу метални со лагери
Браници: Метални
Предна и задна корпа
Предно и задно светло
Браник на ланец

   
Слични артикли  
 
ДЕТСКИ ВЕЛОСИПЕД МАКС ГМЏ ПИНК 20" 6.0
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ВЕЛОСИПЕД МАКС ЦИТЅ БИКЕ-МЕН 7.0 28"
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ВЕЛОСИПЕД МАКС ХООНИГАН 7.0 РЕД 29"
11.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ТРИЦИКЛ ЗА ВОЗРАСНИ
35.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ВЕЛОСИПЕД МАКС СТЕЛЛА 7.0 27,5"
10.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ВЕЛОСИПЕД МАКС СТЕЛИО 7.0 27,5"
10.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ВЕЛОСИПЕД МАКС СПОРТИВА 7.0 РЕД 20"
8.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС СПОРТИВА 5.0 ВИОЛЕТОВ 20"
6.790
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ВЕЛОСИПЕД МАКС РУННЕР 7.0 ЅЕЛЛОЊ 29"
10.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РС-1 СИЛВЕР 20" 6.0
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС РС-1 ЗЕЛЕН 20" 6.0
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ВЕЛОСИПЕД МАКС РС-1 7.0 НИЦКЕЛ 20"
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС КРОС ФОРЕСТ 5.0 ПЛАВ 27,5"
13.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ИСТ КОСТ 5.0 ЦРВЕН 20"
8.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД МАКС ИСТ КОСТ 3.0 20"
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ВЕЛОСИПЕД МАКС ГМЏ 7.0 ПИНК 20"
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ВЕЛОСИПЕД МАКС ГМЏ 7.0 ВИОЛЕТ 20"
7.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД ВЕНУМ СИТИ СПИД 28" 6.0
16.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД ВЕНУМ РЕД ЧИЛИ ДИСК ЦРН/ЦРВЕН 20" 6.0
10.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ВЕЛОСИПЕД ВЕНУМ ПЕПЕР ДИСК ЗЕЛЕН 20" 6.0
12.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени