ТЕЛЕВИЗОРИ
 
ДОМАШНО КИНО DVD
АУДИО ОПРЕМА
КОМУНИКАЦИИ ТЕЛЕФОНИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Лед
Држачи
Антени
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ДВД/Блуреј плеери
Домашно кино (surround)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авто Звучници
Авто CD плеери
Радио будилници
Мини системи
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобилни телефони
Фиксни телефони
Дигитални фото апарати
Камери
Смарт часовници
MP3 плеери
 
 
 
 
 
 
ГРАДИНАРСКА
ОПРЕМА

АЛАТИ
АКЦЕСОАРИ

Косилки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Алати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скали
Сијалици
Продолжни кабли
Даски за пеглање
Сушари за алишта
Колички за пазарење
 
 
 
 
 
 
   
 
Шифра: 22221
ФРИЖИДЕР ХОТПОИНТ АРИСТОН ЛХ 8ФФ2 Њ

Енергетска класа: А++
Капацитет на ладилникот: 215 Л
Капацитет на замрзнувачот: 90Л
NO FROST во замрзнувачот
ЛЕД осветлување
Димензии: В/Ш/Д 189 X 60 X 63

Редовна цена Акциска цена Цена на рати
25.999 22.995 12рати 24рати 36рати 48рати
2.167 1.148 867 675
Додади во Омилени Додади во Омилени
   
    

Енергетска класа: А++
Капацитет на ладилникот: 215 Л
Капацитет на замрзнувачот: 90Л
NO FROST во замрзнувачот
ЛЕД осветлување
Димензии: В/Ш/Д 189 X 60 X 63

   
Слични артикли  
 
ФРИЖИДЕР ХОТПОИНТ АРИСТОН ЛХ 8ФФ2 Њ
25.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР МИДЕА ХС 65 ЛН МИНИ БАР
6.290
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ЛГ ГТБ 362 ПЗЦЗД
25.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ЛГ ГБФ 61 ПЗЈЗН
34.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ЛГ ГБП 31 СЊЛЗН
29.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ЕЛЕКТРА МИНИ БАР 020ЕЛЕ033 ЕФ60ДМ/ЊХ
5.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ДВОКРИЛЕН БЕКО ГН 162420 Џ
59.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ РФ 6275 Њ
16.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ РФ 4141 ПЊ4
11.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ РФ 4141 АНЊ
13.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ РК 6192 АЏ4
25.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ РК 611 ПС4
23.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ РК 611 ПЊ4
21.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
No image
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ РБ 6151 АЊ
15.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ Р 6295 Њ
15.390
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ НРК 6191 ТЊ
30.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ НРК 611 СЅБ4
28.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ НРК 611 ПЊ4
24.490
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ВОКС НФ 465
24.990
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР ВОКС КК 3600
17.590
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР БЕКО РЦСА 330 К20 Њ
16.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР БЕКО РЦНА 320 Е 21 ПТ
24.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР БЕКО РЦНА 320 Е 20 ПТ
24.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР БЕКО РДСА 240 К20 Њ
11.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
ФРИЖИДЕР БЕКО РДНЕ 350 К20 Њ
22.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени
РАЗЛАДНА ВИРТИНА ЗА ВИНО КАМРИ ЦР 8068
12.999
Додади во кошничка
Додади во Омилени